9 aug. 2013

Programul ”Lecturile verii 2013”

Vara te cheamă la joacă
În cadrul programului ”Lecturile verii” posibilitățile de activitate pentru copii sunt foarte variate, de la lectură pînă la discuții și dezbateri, de la povestiri pînă la dramatizări, de la jocuri pînă la concursuri de creativitate, toate acestea fiind pentru a le anima vacanța celor mai mici utilizatori ai filialei noastre. Profitînd de zilele frumoase de vară, îi îndemnăm pe micii noștri utilizatori nu numai la lectura și creativitatea din bibliotecă, dar și să iasă în curtea bibliotecii să participe la la o mulțime de jocuri interesante în aer liber.
Pentru a le crea o bună dispoziție, ai ajuta să fie mai sociabili, să-și facă prieteni noi, să-și consume surplusul de energie, filiala A. Russo organizează în fiecare zi de joi mai multe jocuri în aer liber.
Cele mai preferate jocuri de către copii sunt: ”mingea prieteniei”, ”telefonul fără fir”, ”țară-țară, vrem ostași”, ”baba oarba”,”podul de piatră”, ”iepurașul fără casă”, ”cartoful fierbinte”, ”soarele și gheața”, ”mi-am pierdut o batistuță”....
Dacă ești trist și nu ai cu cine te juca vino la bibliotecă, aici te așteaptă o mulțime de copii cu care ai putea fi prieten atît la joacă cît și la lectură.

3 comentarii:

  1. Păcat că nu mai sunt Copil... aş veni cu mare Drag. Mii tare dor de jocul "De-a baba oarba", "Cartoful fierbinte", ş.a. Bravo! Bravo! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. A te juca e plăcut și interesant la orice vîrstă. Veniți să ne jucăm!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, ştiţi cum să atrageţi copiii la bibliotecă.

    RăspundețiȘtergere